Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Ontmoet ons team van Informatiespecialisten:

Miguel Hassink

Miguel heeft zijn sporen verdiend op het gebied van ICT, Informatie- en Projectmanagement. Miguel werkt op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zijn meest recente ervaringen liggen op het gebied van Digitalisering, Digitale vervanging, Informatiebeleid en Projectmanagement, E-learning en de implementatie van de Digitale handtekening.

 

Miguel Hassink
+31-685581218
miguel@hetinformatiehuis.nl
LinkedIn profile: https://nl.linkedin.com/in/mhjhassinkMike Barten
Mike is een professional, die graag schakelt op strategisch en tactisch niveau. Hij is organisatie sensitief, weet zich een organisatie snel eigen te maken. Mike heeft uitgebreide ervaring op het gebied van Interim management, ICT Advies, organisatieadvies, Informatiebeleid en informatiemanagement. Zijn meest recente ervaringen liggen op het gebied van Strategisch ICT advies, Informatiebeleid, ICT management en Programmamanagement.

 Mike Barten
+31-615855540
mike@hetinformatiehuis.nl

 

 

 

 

Variabele Dienstverleners

                                                                    Het informatiehuis levert dienstverlening op alle clusters, van Architectuur, via Business Intelligence en                                                      Procesintegratie tot de inrichting van het Informatiemanagement. Hiertoe wordt de inzet regelmatig uitgebreid met specialisten uit het veld. Specialisten die zorgvuldig geselecteerd en gescreend zijn om de kwaliteit van de dienst op hoog niveau te houden.